24 martie 2009

Bigger, badder and uncut

Just got home ... Ah fuck this! O sa scriu in romana! De ce? Pentru ca mi se pare mai savuros si mai salbatic. Da stiu, sunt o bomboana cand vine vorba de dialoguri suculente. Da' chiar, asta e monolog sau dialog? Daca cineva citeste chestia asta se pune drept dialog? Eu il vad ca pe un dialog in rate... spui acum ce te taie capu' ... si platesti tu mai devreme sau mai tarziu pentru asta! Oh well... asta e! Mai bine mai tarziu decat niciodata.
Bigger, badder and uncut ... BIGGER: cuz i just ate! BADDER: cuz i just came home after wandering all day like a homeless bee. UNCUT: cuz i'm not EMO! Obviously! Aceste ziind fise si facandu-ma inteles de cititorii aproape inexistenti ... hai sa trecem in revista motivele pentru care a erupt vulcanul! (aceasta paranteza o fac pentru cititorii mai "slow" care nu s-au prins de gluma cu vulcanul doar ca sa le spun ca nu le voi explica nimic. Nu ma simt generos in seara asta!)
Care e fratilor treaba cu Orange? Presupun ca va uitati si voi la televizor ... si stiti reclamele ... desi imi doresc sa vad mai des reclamele de la Qfort ... ghiciti ce primesc? Reclama de la ORANGE... da, da ... aia cu "i just wanna be ok ... be ok ... be ok ... be ok ... be ok ... be ok... be ok" SI NU! Nu aduce nici pe departe cu reclama de la Qfort ... chiar daca Ingrid Michaelson aia repeta ca un disc zgariat acel BE OK pana iti vine sa te bagi cu capu'n televizor si sa musti din condensatorii aia pana ti se scoala paru'n fund si pe craci (DA! unii barbati mai au par pe picioare! si pe piept! si in fund :P nu exagerat ...dar mai au! Socati-va!)!
Cert este ca nu suport acea piesa ... deja nu ma mai intereseaza de ce ... in faza incipienta de ura ... de multe ori stau si analizez de ce urasc acel lucru! La inceput ziceam "Ce piesa stupida... haha " acum am impresia ca m-a auzit si ma urmareste ... unde merg o aud si daca schimb postu' e clar ca o voi gasi iar peste 3 canale!
Cred ca pot mentiona la BADDER si randurile de mai sus!
PaPa!

Un comentariu: