25 martie 2009

Vespasiene

Nici in seara asta nu ma simt generos deci cei care nu stiti ce si cum e cu titlul ... mereti si faceti niste research pana aflati ce si cum!
Tocmai am venit de la o bere din Chitare, chitit sa scriu aceste randuri. Dupa ce am baut berea a venit si inevitabilul : "Bah, hai sa o dam afara!"
Zis si facut. Acolo la bude ne-am lansat intr-o discutie interesanta despre WC-uri si cat de jegoase sunt si despre cum fac fetele treaba mica acolo si in final despre cat de incomode sunt acele toalete publice, pe sistem turcesc (dalea cu doua urme de cizme de cosmonaut), alea in care intri si daca te scremi putin mai tare risti sa-ti pierzi echilibrul. Deci oamenii aia care au construit acele cabinutze ... nu s-au gandit si ei sa le fi prevazut cu un MÂNER ?!?!?! O fi asa greu? Eu ma gandesc ca oamenii aia nu au avut nevoie niciodata la un astfel de WC ... de aceea nu stiu "cu ce se mananca" astfel de practici ortodoxe. Zic ortodoxe ca atunci cand intri intr-un din'ala e clar ca vrei sa-l dai pe Necuratu' afara. Spre exemplu in Gara de Nord. Acolo ma 'exorcizez' eu de fiecara data ... Cum la drum lung e bine sa calatoresti noaptea ... si cum mai toate legaturile pe CFR par sa se faca prin Bucuresti ... ma trezesc dimineata pe la 4-5 anchilozat ca dracu de pe tren, cu o cafea in bot si un snickers dublu in mana si cu matzu' umflat de pârtzuri sau de HIM (a se citi : His Intestinal Majesty). Si ce fac in cazu' asta? ma indrept catre WC-urile minunate ale Garii de Nord... cu pasi nu prea repezi pentru ca ma taie. Platesc taxa de 0.8 lei, imi iau hartie si intru. Si asa incepe exorcizarea ... e un fel de ritual daca vreti. Acolo incepi cu tot felul de incantatii... despre mortii , despre ranitii, incepi sa ai si viziuni! Vezi tot felu de puncte negre care apar si dispar cand clipesti... te curg transpiratiile si incepi sa te simti de 3x femeie! Si colac de WC peste pupaza ... nu ai de ce sa te tii!

Un comentariu:

  1. Pai ce calator esti tu fara un maner de rezerva la tine, in rucsac si o trusa de montat manerul? Sau un scaun! Sau un wc portabil chiar! "Daca mai are loc si fifi...sa nu uitam de snowboard! Mergem la mare, nu se stie cand ninge!"

    RăspundețiȘtergere