23 ianuarie 2011

10 cantece ... sau cum sa iti faci vecinii sa te iubeasca !

Nu incerc sa fac un top ... ca eu nu am cum sa fac topuri ca sunt labil psihic si nu stiu sa ma decid ce-mi place mai tare. (glumeam! of doamne!)
Cum spuneam, 10 cantecele de inima albastra pentru vecinii aia care va coloreaza diminetile cu Gutza si cu alti artisti renumiti! Here goes:

10 - o melodie de incalzire, sa nu se planga ca sunteti bulangii. A se servi pe un sistem de minim 30W putere nominala, in conditii de liniste totala.
9 - Piesa asta se adreseaza acelor vecini care cred ca Gutza are voce. Un stil usor pe care-l poate asculta si mamica, un bas de-ti demonteaza giurgiuveaua si o voce de apreciat. Dar Gutza RULZ! (Daca nu auziti batai in teava de la calorifer, inseamna ca trebuie sa va schimbati boxele!)
8- Not a real bass drive dar maimutoii de pe scara o vor iubi de la primele acorduri pana la final.
7- Ceva pe care sa adormi daca esti in toate mintile ... Daca nu adormi pe ceva de genu inseamna ca semeni cu sifonaru' ala bulangiu care punea politia sa-mi deranjeze somnul!
6- Still not the best there is, dar cu siguranta o piesa pentru locatarul care isi iubeste vecinele alea octogenare care ii stiu programul mai bine decat si-l stie el!
5- Ma scuzati, dar nu aveam cum sa nu o includ si pe asta! Asta e pentru sotul octogenarelor mentionate mai sus.
4- O piesa pentru oamenii cu sisteme mai puternice de 40 W. Se recomanda sa o procurati in WAV sau FLAC. Daca nu intocmiti criteriile de mai sus ascultati pe casti cand sunteti tristi si cantati cu voce tare! Vecinii vor aprecia si asta!
3- Piesa de inspiratie folclorica pentru vecinul de dedesubt. Da, ala care atunci cand deschide usa iti vine sa te muti din bloc!
2- Pentru un efect maxim va recomand sa nu va grabiti cu piesa asta. Totul trebuie planuit si premeditat pentru un efect garantat! Cu o saptamana inainte o lasi moale cu muzica, iti bagi dopuri in urechi si pui si tu niste manele, apoi socializezi cu vecinii cocalari de la tine de pe scara. Din toti iti vor cadea sigur in plasa minim doi dintre ei. Te asiguri ca intocmesti criteriile de la piesa numarul 4 si la un moment dat, fara sa lasi nimic de banuit ii inviti la o cafea in semn de pace si prietenie. Cand ii prinzi in casa, incui bine usa sa nu aiba pe unde sa fuga si eventual lasi fereastra larg deschisa in camera in care ii primesti. Cu cat stai mai sus cu atat mai bine! Le faci cafeaua, ii inviti sa se simta ca acasa si apoi le zici ca le pui niste muzica sa se relaxeze. Si ii dai PLAY! Zbooaaaara Cocalarule, Zbooaaaaraaa!
1- Efect garantat. Nici nu vor stii ce i-a lovit! O dai tare asa frumos ... sa se auda pianul, sa rasune vocea frumos... Si apoi lasi watii sa isi faca treaba! Good luck! Eu desi stau la casa ... vecinii mei deja ma iubesc!

16 comentarii:

  1. negura bunget nu-ti place?

    RăspundețiȘtergere
  2. Prea complicati pentru gusturile mele :D

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=ryknj08kxo4

    :X

    RăspundețiȘtergere
  4. da' de ce sunt prea complicati?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca nu inteleg Black Metalu' Mioritic :) Ce plm frate ... crezi ca Vlad Tepes i-ar fi luat de menestrei pe Negura Bunget? Si sa fim seriosi ... tu le asculti versurile? Faci incantatii si te rogi la Zamolxis?

    RăspundețiȘtergere
  6. cultul lui Gebeleizis e mult mai cool decat cel al lui Zamolxis! Bogdan trebuie sa treci pe la templu.
    P.S.: in fiecare vineri servim conserva de ton.

    RăspundețiȘtergere
  7. depinde pe ce ton o sa mi te adresezi ca sa primesti ton. pentru ca eu sunt sef de trib acolo!

    RăspundețiȘtergere
  8. din ciclul Stay Up Forever straight up from '94
    http://www.youtube.com/watch?v=FLLSDgvrPbs&feature=related :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Oh goody! Si asta merge la vecini! Stay up for ever fuckers!

    RăspundețiȘtergere
  10. stiti ce zic si eu :
    Yellow Claw - 4 In The Morning
    SKRILLEX - KYOTO (FT. SIRAH)
    am un sistem decent Logitech Z906,dar nu pot sa spun ca vecinu de sub mine ar veni la o cafea de binefacere :))

    RăspundețiȘtergere