19 ianuarie 2011

Revelatii si revolutii petroliere...

SOFERI NU MAI ALIMENTATI DE LA „PETROM” si "OMV" !!! Apel catre romanii carora le pasa! Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor. Lovind intr-unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata. Dupa ce pretul va scadea suficient de mult la aceasta companie, vom alimenta doar de aici fortand si pe ceilalti sa scada pretul....
Va suna cunoscut? L-ati primit, nu? Si eu, si nu oricum ci in 3 variante diferite: una viza Petrom, alta viza OMV si ultima vizandu-le p'amandoua. Ca sa nu mai vorbim de revolutia de la pompe cu monezi... Daca pe roman atat il duce capu', atata face! In alte tari daca te duci cu monezi nu se uita nimeni la tine urat. Numai noua ne e rusime sa luam 10 bani de pe tejghea sau sa cumparam un pachet de tigari cu monezi de 10 si 50 bani, si numa la noi se da O GUMITZA in loc de rest. Numai la noi se uita vanzatoarele urat ca iti astepti monezile rest la magazin. Deci normal ca romanului i se pare ca umileste Petromu' daca in loc de hartii ii da monezi ... de parca aia nu sunt tot bani! HAHA! Bravos natiune, va umiliti singuri!
Dupa parerea mea neimportanta, revolutie la pompe e aia cand toti se duc alimenteaza si pe post de plata se freaca cu curu' de geamu' benzinariei.
Oricum daca nu ne aduc instigatori din strainatate, romanii nu sunt in stare sa se rascoale cu adevarat. Si cand te mai gandesti ca idiotu' ala a sarit in cap degeaba in plen... I s-a rupt lu' Boc de el!
Ma intreb unde sunt acum copiii alora de se mandreau ca au cicatrici in cap de la revolutie si in care fierbea sange de revolutionar! Ma intreb unde sunt oamenii aia cu cicatrici in cap? Pe aia morti degeaba, stim unde sa ii gasim ca si-au marcat jertfa cu un musuroi de pamant si o piatra funerara... Insa restul? Si inca o intrebare ... pe Ceausescu l-am omorat oameni buni ... dar cu astia de acum ce facem?
Si cand te gandesti ca de abia acu incep unii sa realizeze cat de reprezentativ este de fapt drapelul purtat de romani la marea rasuflatura de stat din '89 :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu