9 februarie 2011

Latrai...


Sugestiva imaginea, nu?
Ce dracu' e ma cu toti latraii astia pe pamant?
Am iesit vineri dupa incidentul nefast cu Elefantica, la o bere de racoreala a sufletului meu pustiit.
Am observat in sfarsit evidentul: ca oriunde te-ai duce si cu orice intentii, tre' sa se gaseasca un latrau sau mai multi sa iti strice buna dispozitie si sa fie cum vor muschii lor. Parca traiam in democratie, nu? Pai si unde e democratia cand altii se baga cu japca in viata ta? Constat tot mai mult ca ma simt mult mai bine singur pe strada cu prietena sau inchisi in casa, sau singuri la masa la o cafea, sau undeva cu oameni care chiar merita sa le fim in preajma.
Astfel ma simt privat de priviri iscoditoare, de oameni care-si dau cu parerea, de oameni care au chef sa fie ei cand tu ai nevoie sa fie simtiti, de oameni care nu te apreciaza din invidie, de oameni care se pisa in ciorba ta gatita cu maiestrie si cu rabdare doar pentru ca ii trece si chipurile e ocupat la closet! Si ce rau imi pare!
Tot incercam toti sa le gasim acestor exemplare tot felul de scuze: Ca sunt beti, ca sunt suparati, ca asa sunt ei, ca le-a murit pisica, ca le-am gresit cu ceva... Dar pana la urma, adevarul gol-golut este ca acesti oameni nu TE RESPECTA, NU TE APRECIAZA... Nu pentru ca nu vor, ci pentru simplul fapt ca NU POT! Atata au vazut, atata stiu, atata fac!

Si amu sa incheiem cu o dedicatie muzicala de la mesteru' Ciurar pentru toti gunoierii si latraii obositi: Prietene, Nu dau un futai pe parerea ta!

4 comentarii:

  1. revenind din nou....neatza bre! te pupa leana:*!
    sooooo.....ai prietena si nu prieten...hmmm e ceva ...ce fel de pitic intergalactic care arata ca fratele lui goluuuuum trasata cu tus e?ha:>:>?
    in fine cert e ca esti cam frustrat pustiu' e cool sa arati cat de neinteles esti tu...stim asta dar na....daca tu nu ma vrei eu iti fut blogul....e legea suravietuirii q rahatul societatii gay fest baby:> ...ehh e bine ca te fut si altii pe la spate prin baruri morti de beti dand de slana ta....dar na...gagik ta e norocoasa k are parte de untura tot anul:>si ca nu te simti cand se ia altii de tine puiu:*
    asta inseamna sa supravietuiesti...go to your momy :*

    RăspundețiȘtergere
  2. astuia de ce ii aprobi commentariul? nu vezi ce urat vorbeste?! [-(

    RăspundețiȘtergere